Menu

Zakken

Vacuümheffer voor het tillen en handelen van zakken

Onze Manut-LM Vacuümheffers zijn uitermate geschikt om op een ergonomisch verantwoorde manier zakken te tillen en te manipuleren.

Met de speciaal voor zakken ontwikkelde vacuümnap kunt u zeer eenvoudig de zak gewichtsloos optillen, en deze met behulp van de hefslang op de juiste hoogte brengen voor bijvoorbeeld het stapelen of verplaatsen van zakken.

Montage

Zoals alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM zakkenheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één vacuümheffer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Pasklare oplossing

Of het nu gaat om 1 zak of het handelen van meerdere zakken tegelijk in één beweging, Lift Solutions heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar.

Het spreekt voor zich dat de Manut-LM vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering. Of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”.

Met onze Manut-LM Vacuümheffer voor zakken verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Manut-LM Vacuumheffer voor zakken l Lift Quality

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top