Menu

Zagen en snijden


Zaagbladen en halffabrikaten worden met behulp van vacuümheffers en slangheffers voorzichtig getransporteerd. De profielen, massieve materialen, vellen en blanco’s kunnen op de wisseltabellen van zagen worden geplaatst met een vacuümheffer of buishulpapparaat en de blanks worden gestapeld om te worden geplukt. Met de vacuümheftoestellen en slangheffers kunnen de halffabrikaten met verschillende afmetingen en gewichten in de productie worden geïmplementeerd.


U heeft een apparaat nodig voor …

Zaagbladen

Blanks van metaal en plaatstaal

Halffabrikaten

Rond materiaal


Zaagbladen

De metalen blanks met een gewicht van maximaal 80 kg voor de productie van cirkelzaagbladen worden van de pallet gehaald met de compacte vacuümheffer en op de machine geplaatst voor verdere verwerking. Op de bedieningshendel van de vacuümheffer zijn de kraanbediening en de bedieningsknoppen voor de zuig- / loslaatfunctie geïntegreerd in een bedieningspaneel voor comfort. De zuignappen kunnen gemakkelijk en snel worden aangepast, afhankelijk van de grootte van de blanks. De vacuümheffer is aangesloten op een giek met een bereik van 2500 mm.


Blanks van metaal en plaatstaal

Vacuümheftoestel voor het transport van verschillende blanks van metaal en plaatstaal. 
De hoofdeenheid wordt gebruikt voor vacuümtoevoer en voor het regelen van het apparaat. 
Overeenkomend met de vervoerde goederen, kan de geschikte ophangeenheid worden bevestigd of uitgewisseld met een enkele zuigplaat of vacuümtraverse voor grote belastingen via een steekverbinding. 
Voor een juiste positionering van het apparaat wordt de telescopische manipulatiehendel gebruikt waarop het handschuifventiel met veiligheidsvergrendeling voor de “zuigvrijloop” -functie handig is bevestigd.


halffabrikaten

Overbrengen van halffabrikaten van verschillende maten en gewichten met vacuümhefinrichting voor, tijdens en na de productie. De zuigplaten van de vacuümheffer kunnen eenvoudig worden ingeruild voor verschillende soorten goederen. Zowel enkele zuignappen als traverses met zuignappen kunnen in een zeer korte tijd aan de basis van de vacuümheffer worden aangepast met behulp van een snelwisselsysteem.


Zaag techniek

Een zaag laden met vast materiaal en de zaagsneden lossen met een vacuümheffer in rastermanden. De vacuümheffer kan in de rastermanden duiken om de zaagbladen te bewaren.


Blanks

Laden van zagen met profielen, vellen en blanco’s en verwijdering van de blanco’s van de machine met vacuümheffer. Een snelwisselapparaat op de vacuümheffer maakt het eenvoudig om de verschillende zuigplaten van de vacuümheffer te vervangen.


Rond materiaal

Gelijktijdig transport van drie gezaagde ronde materialen met een AERO-LIFT LIGHT-LIFT buisheffer. 

naar de lifters


Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top