Menu

Verzenden, magazijn en logistiek


Verzending, warehousing en logistiek vereisen precisie, snelheid en ergonomie. AERO-LIFT vacuüm heftoestellen kunnen dozen, zakken, vaten en andere luchtdichte containers verplaatsen en vervoeren. Het palletiseren en stapelen van dozen is aanzienlijk geoptimaliseerd met behulp van vacuümslangheffers. Het opnemen van meerdere dozen of hele palletlagen tegelijk is ook mogelijk met een vacuümheffer met ventilator.


U heeft een apparaat nodig om …

Palletiseren / Depalletiseren

Stapelen van dozen en zakken

Orderpicken


Palletiseren / depalletiseren

Dozen met gewichten tot 300 kg kunnen snel en eenvoudig worden gepalletiseerd, bijvoorbeeld van een rollenbaan, op het gebied van verzending, opslag en logistiek met behulp van slangheffers.

meer over dozen            voor de slangheffers


Stapelen van dozen en zakken

Kartons en zakken kunnen snel en materiaal voorzichtig worden gestapeld met behulp van comfortabel te gebruiken vacuüm-slangheffers. Het is belangrijk dat de dozen eenvoudig op elkaar kunnen worden gezet. Omdat deze goederen niet intrinsiek stabiel zijn, wordt meestal balgafzuiging gebruikt. 

meer over dozen 
            meer over zakken              aan buisheffers


Orderpicken

Voor pakketverzenddozen moeten dozen worden gepickt. Met de AERO-LIFT buisheffers op pijlarmzwenkkranen kan eenvoudig en snel orderpicken worden gegarandeerd. 

meer over dozen   voor de slangheffers           

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top