Menu

Flessen, blikken, cans en emmers

Vacuümheffer voor het gewichtsloos tillen van flessen, blikken, cans en emmers

Onze Manut-LM vacuümheffers zijn multifunctioneel inzetbaar voor het gewichtsloos tillen en handelen van onder andere flessen, blikken, (jerry) cans en emmers.

Om deze producten te tillen kan de vacuümheffer worden voorzien van één of meerdere vacuümnappen, of in het geval waar opnemen middels vacuüm niet mogelijk is, van magneten of klemmen. Met behulp van de hefslang kunt u zeer eenvoudig de flessen, blikken, cans of emmers optillen en deze op de juiste hoogte brengen voor bijvoorbeeld het palletiseren, stapelen of verplaatsen van de producten.

Montage

Zoals alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM dozenheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één balancer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Klantspecifieke oplossing

Of het nu gaat om 1 doos of het handelen van meerdere dozen tegelijk in één beweging, Lift Solutions heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar.

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering. Of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”.

Montage

Zoals bij alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM vacuümheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met eenkraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één balancer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Klantspecifieke oplossing

Of het nu gaat om flessen, blikken, (jerry)cans of emmers, het handelen van meerdere producten in één beweging, Lift Solutions heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar

Met onze Manut-LM vacuümheffers en tilhulpen verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Manut-LM Vacuümheffer voor blikken l Lift Quality BV

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top