Menu

Vacuümheffer specials


Al meer dan 25 jaar ontwikkelt en produceert het merk Manut-LM vacuümheffers voor het volledig gewichtsloos tillen van producten van 5 tot 200 kg. Dus of het nu gaat om het tillen van een vijf kilo zware doos of een 200 kilo zware staalplaat; met een Manut-LM vacuümheffer is het denkbaar om elk product volledig gewichtsloos te maken.

Een klant specifieke pasklare vacuümheffer

Elke vacuümheffer voldoet aan de wensen en voorkeuren van onze klanten, waardoor ze door Lift Solutions klant specifiek geleverd worden. En om producten te tillen kan de vacuümheffer daarnaast worden voorzien van één of meerdere vacuümnappen, of in die gevallen waarbij het opnemen middels vacuüm niet mogelijk is, van magneten of bijvoorbeeld klemmen waarmee kratten of lege pallets kunnen worden opgenomen.

Voor elk product is een pasklare oplossing beschikbaar, waarmee de rugklachten bij uw werknemers tot het verleden behoren! Zie hieronder de productafbeeldingen voor enkele voorbeelden.

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering, of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”

Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Bakken kantelen

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top