Menu

Tegels


Vacuümheffer voor het gewichtsloos handelen van tegels en steen

Een Manut-LM Vacuümheffer voor tegels is uitermate geschikt om op een ergonomisch verantwoorde manier (natuur)steen, te handelen en te manipuleren.

Met speciaal ontwikkelde vacuümnappen of hulpstukken kunt u zeer eenvoudig de tegels of stenen optillen, en deze met behulp van de hefslang op de juiste hoogte brengen en verplaatsen. Zoals alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM vacuümheffers op ontelbare manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst licht lopend kraanbaansysteem.

Meer productiviteit

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één vacuümheffer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Of het nu gaat om grote of kleine tegels, verschillende steenvormen, of het handelen van meerdere tegels of stenen in één beweging, Lift Solutions heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar.

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM Vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering, of indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”.

Met onze Manut-LM vacuümheffers en tilhulpen verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Manut-LM Vacuümheffer voor tegels en steen l Lift Quality BV

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top