Menu

Standaard serie

Standaard serie Work Positioners, de ideale tilhulp voor nagenoeg elke werkplek

De standaard Work Positioners zijn speciaal ontworpen om producten tot 200 kg snel, eenvoudig en veilig naar de meest ideale werkhoogte te brengen en te verrijden. De hand verrijdbare en elektrisch heffende Work Positioners zijn uiterst compact ontworpen, zodat zij op nagenoeg elke werkplek ingezet kunnen worden. Met het gebruik van deze efficiënte tilhulp vermindert of elimineert u het risico van rugproblemen als gevolg van tillen, verplaatsen en hanteren van zware voorwerpen.

Onmisbaar onderdeel in uw productieproces of werkomgeving

Doordat uitgekiende hulpgereedschappen leverbaar zijn, die bovendien uiterst snel te verwisselen zijn, is de Work Positioner een onmisbaar onderdeel in uw productieproces. Kantelunits voor vaten, doorns, klemmen… voor elk product is een passend gereedschap leverbaar. Natuurlijk zijn ook custom-made gereedschappen mogelijk die volledig zijn aangepast aan uw specifieke eisen en wensen voor de tilhulp.

Uitgerust met een ergonomische duwbeugel

De Work Positioner is uitgerust met een ergonomisch ontworpen duwbeugel die bekleed is met rubber. De bedieningsunit is gemonteerd aan een flexibel krulsnoer zodat de gehele unit van elke zijde te bedienen is. Voor het eenvoudig en snel wisselen van de verschillende hulpgereedschappen is een snelkoppelingssysteem beschikbaar, zodat de insteltijden tot een minimum beperkt worden. De inzetmogelijkheden worden hiermee uiteraard vergroot.

Zoals bij al onze producten, is het mogelijk om onze Work Positioners naar uw eigen wensen aan te passen en geschikt te maken voor uw specifieke inzet behoeften.

Verhoog uw productiecapaciteit, humaniseer de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf en overtuig uzelf van de ontelbare voordelen die de Work Positioner u kan bieden!

Klantgerichte oplossingen - Work Positioner l Lift Quality BV
Work Positioner WP 105 - tilhulp in verfwinkel bij mengerij l Lift Quality BV
Standaard Work Positioner - tilhulp voor vrachtwagen banden l Lift Quality BV

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top