Menu

Opties en accessoires voor Vacuüm apparatuur

Om u en uw medewerkers ultiem comfort en ergonomie te bieden, zijn er verschillende extra opties beschikbaar voor onze vacuümheffers die uw apparaat zullen optimaliseren. 

Ons verkoopteam helpt u graag bij vragen over opties voor vacuümliften.


Crane met pocket


Kraantas als houder voor de kraanbesturingspeer op de manipuleerhendel van de vacuümhefinrichting.

Bevestiging kraanbesturing
Beugel voor kraanbesturingspeer
Crane met pocket
Opgezette kraanbeugel
Kraansteun gemonteerd op de bedieningshendel van de vacuümheffer
Opgezette kraanbeugel

Ronde lichten


Grote ronde lichten voor het intelligente elektronische waarschuwingssysteem, gloeiend groen met vacuüm in het vacuümreservoir van meer dan 60%, gloeiend rood met vacuüm in het vacuümreservoir van minder dan 60%.

Optie: grote ronde lichten
Waarschuwingsapparaat met signaallampen

Kabelhaspel


Kabeltrommel met veerspanning – 5 m kabel of 10 m kabel, 400 V of 230 V. Om de vacuümheffer op de kraan aan te sluiten. Als alternatief kan een spiraalkabel in verschillende lengtes met een industriële connector worden geleverd.


Waterafscheider


De waterafscheider beschermt de vacuümgenerator en het daaropvolgende systeem tegen beschadiging door vocht. Eenvoudig legen door middel van een aftapplug met extra sinterfilter.

Sinvoll overal waar buiten gewerkt werd of het oppervlak van de lading vochtig is.


Buigzame manipulatiehandgreep met één arm


met 9 instelbare vergrendelingsposities via Bowden-kabel. De optimale oplossing voor het ontstapelen en deponeren van de getransporteerde goederen in extreme werkhoogtes, zoals met push-vloerplanken. Deze handgreep zorgt voor een ergonomisch correcte houding bij het oppakken en dalen naar grondniveau en hanteren op hoofdhoogte.


Bedieningspaneel voor aanzuigen / loslaten met spiraalkabel


Bedieningspaneel met twee handgrepen voor het uitvoeren van de zuig- / ontgrendelfunctie via dubbele veiligheidsknop. 
Op de achterkant van de houder zijn magneten gemonteerd om het bedieningspaneel op het hangerframe te bevestigen.

bedieningspaneel

Radiobediening voor het bedienen van de apparaatfuncties


Uitvoering van de functies van het apparaat, zoals afzuigen of draaien met een industriële afstandsbediening. De operator kan de functies van het apparaat comfortabel uitvoeren, zelfs vanaf een afstand. 
De oplaadbare zenderbatterij maakt een continue continue werking van 24 uur mogelijk. Een vervangende batterij of een mobiel laadstation voor de auto is optioneel. 
De hoogwaardige radiografische besturing voor hijstechnologie met digitale pulscode zorgt voor de nodige veiligheid bij het bedienen van de vacuümheffers en vacuümdwarsliggers.


Motorbeveiligingsschakelaar (geïntegreerd in waarschuwingsinrichting)


voor de bescherming van vacuümpomp, lineaire aandrijving of motorreductor. In het geval van een defect in de voeding of de elektromotor of het uitvallen van een fase in de voeding, wordt de motorbeveiligingsschakelaar geactiveerd en wordt schade aan de motor voorkomen.


Richting van rotatierelais (geïntegreerd in waarschuwingsapparaat)


Het rotatieveld wordt automatisch veranderd in het linker rotatieveld in het rotatierelais in een rechtsdraaiend veld. Een verkeerd draaiveld voorkomt schade aan de hefcilinder, zwenkmotor, pomp of overrunning-eindschakelaars.


Steunvoeten voor vacuümheftoestellen / vacuüm dwarsbalken


Parkeervoeten voor AERO-LIFT vacuümheftoestellen garanderen een parkeervriendelijke parkeerpositie. De Abstellfüße is bevestigd aan de vacuümheffer en kan worden neergelaten wanneer het apparaat niet in gebruik is, en is eenvoudig en verlengt de levensduur van de afdichtingen met een veelvoud. 


Telescopische traverse


Voor zeer verschillende afmetingen van transportgoederen kan een telescopisch hoofdkruispunt op de vacuümheffer nuttig zijn. Anders kan de dwarsligger bij kleine materiaalafmetingen het oppakken of afnemen van de lading belemmeren. 
De zeer soepel lopende telescopische eenheid maakt het eenvoudig verwijderen en samen duwen van de vacuüm-hefinrichting.

Vacuüm traverse telescopisch
Vacuüm traverse telescopisch
Vacuüm traverse telescopisch

AERO-LIFT vacuümheffer met telescopische traverse
Een vacuümheffer voor samen duwen en uit elkaar trekken. De soepel lopende telescopische hoofdkruispunt van deze vacuümhefinrichting maakt het transporteren en vooral afleggen van platen met verschillende afmetingen mogelijk zonder interferentiecontouren door de vacuümheffer voor kleine metaalplaten.

Stofzuiger met telescopische traverse De vacuümheffer
kan op de gewenste lengte worden ingesteld met behulp vande bedieningsknoppen op de bedieningshendel. Voor verschillende plaatformaten is handmatige verplaatsing van de zuignappen en telescoperen van de traverse niet langer vereist. Met een druk op de knop verlengt of verkort de truss.


Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top