Menu

Luchtvaart en Ruimtevaart


Bij de constructie van vliegtuigen, helikopters en luchtschepen, of bij de fabricage en ontwikkeling van ruimtevaartuigen en satellieten, moeten componenten worden getransporteerd, verpakt, geladen, geassembleerd, gepand, gedraaid en gefixeerd. Zowel met de leverancier van de elementen en samenstellingen als met de fabrikant. Dit zijn bijvoorbeeld componenten voor de fabricage en montage van vleugels, cockpitelementen, delen van de buitenhuid, binnenbekleding, rompelementen of cabinedeuren.

In vele stappen in de productie, verpakking, verwijdering en montage van onderdelen, wordt vacuümtechnologie gebruikt vanwege het zachte en veilige gebruik ervan. Bij de omgang met de hoogwaardige en extreem dure componenten staat de veiligheid en bescherming van het onderdeel voorop.

Twee of meerdere circuits systemen noodvoeding redundante vacuümpompen, vacuüm elektronische sensoren, grote vacuüm veiligheidskast en nauwkeurige bewaking van de energievoorziening en vacuümniveau bij elke stap, bieden een vooral absoluut veilig werkproces.

Vanwege de gevoelige aard van de lucht- en ruimtevaart industrie, is het voor ons helaas niet mogelijk om beeldend materiaal te plaatsen om onze website

Contact

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top