Menu

Electronica


Vacuümtechnologie kan worden gebruikt in de elektrische en elektronische sector op verschillende gebieden. Voor voedingsmachines, ondersteunende robots, verpakkingen en logistiek. We willen uw specifieke taak begrijpen. Daarom zijn hier enkele typische toepassingsgebieden van AERO-LIFT-vacuümunits voor de elektrische en elektronische industrie evenals geschikte oplossingen.


U heeft een apparaat nodig voor …

Witgoed assemblage

Printers

Inverter / Omvormer 

weegsystemen

Verwarming / ventilatie 


Wasmachines, vaatwassers, drogers

Bij de productie en het laden van wasmachines, vaatwassers, drogers en dergelijke. De zware en omslachtige apparaten kunnen eenvoudig worden aangezogen en getransporteerd door een speciale vacuümprik met vier Zuigplaten aan beide zijoppervlakken. 


inverter

De gevoelige (onverpakte) omvormers voor de opwekking van zonne-energie van de transportband oppakken met een door een ejector aangedreven speciaal vacuümheftoestel. Horizontaal transport en heffen in kartonnen dozen met de vacuümheffer. De kolomarmkraan maakt de bediening van meerdere transportbanden mogelijk.


Verwarming, ventilatie

De ventilatiemodules moeten bijvoorbeeld worden opgehaald door het werkstation en op pallets worden gepickt. Met een buishulpapparaat kunnen de volledig geassembleerde ventilatiemodules zonder moeite worden opgehaald en op de transportpallet worden geplaatst. Een kolomzwenkkraan dekt een groot werkgebied af met de buisheffer.

De verwarmingselementen moeten worden vervoerd voor verzending en zijn moeilijk vast te pakken. Er werd een buishulpapparaat met grijpers gebruikt, dat het verwarmingselement mechanisch zijdelings grijpt. Het vacuüm voor het heffen van de last wordt gegenereerd door een krachtige blazer.

naar de lifters


printer

De printer met een buishulpapparaat van de transportband verwijderen. Horizontaal transport en tillen in de transportdozen met de sifon. Dankzij de kolominzwenkkraan kunnen twee transportbanden met de buisheffer worden bediend. 

naar de lifters


Weegsystemen

Een LIGHT-LIFT 35 vacuümslangheffer verpakt hoogwaardige, 27 kg grote weegschalen in dozen na de uiteindelijke montage en inspectie. Een ergonomische beugelgreep voor de functie “lading laden / storten” evenals de controle van de hefsnelheid zorgt voor een snelle hantering van de weegschaal in het productieproces. Voor deze toepassing genereert een onderhoudsarme, drooglopende 40 m 3 roterende vleugelvacuümpomp met demperkap het vacuüm. De vacuümgenerator kan worden in- en uitgeschakeld door middel van een radiobesturingssysteem dat is bevestigd aan de bedieningshendel. 

naar de lifters


terug naar overzicht: oplossingen voor de industrie 

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top