Menu

Bouw en Bouwplaats


Het juiste apparaat voor uw bouwplaats! Of het nu gaat om het plaatsen van muur- of dakpanelen of het installeren van ramen en deuren, AERO-LIFT heeft apparaten ontwikkeld die geschikt zijn voor gebruik op bouwplaatsen.


Ze zijn …

Systeembouw

Installatie van ramen

Houtzagerij


Systeembouw

Installatie van dakelementen en wandpanelen met de CLAD-BOY of CLAD-MAN in de bekleding van industrie- en expositiehallen en in agrarische gebouwen. 


 naar de CLAD-BOY


naar de CLAD-MAN


Installatie van ramen

Installatie en vervanging van ramen, glazen deuren, beglazing van serres of etalages zijn mogelijk met de mobiele CLAD-LIFT of de glazen heftruck op de bouwplaats CLAD-TEC zonder fysieke inspanning.

Voor het intern hanteren en draaien van ramen, glazen deuren of glazen elementen voor serres is met name het AERO-venster.


naar de CLAD-LIFT


naar de CLAD-TEC

naar het AERO-venster


Zagerijen

Transport van ruw gezaagde planken en balken, toevoeren van meetzagen met plaatmaterialen zoals OSB, MDF of spaanplaat, alsmede het depalletiseren of laden van houtbewerkingsmachines. 

Geventileerde panelen kunnen worden vervoerd met een buishulp of AERO-PORO. De AERO-TIMBER is voorbestemd voor het hanteren van zeer lange planken en balken.


naar de AERO-PORO


naar het AERO-TIMBER


Naar de slangheffers


Terug naar overzicht

Meer weten over dit product?

Bel ons op 085 - 48 53 219 of vul onderstaand contactformulier in

Kantoor Adres
Hectorstraat 17
5047 RE TILBURG

Contact
Telefoon: 085 – 48 53 219

Scroll to Top